Experiența noastră

În anul 2003 pe piața construcțiilor din R. Moldova a apărut Investitorul de origine greacă și cu experiență europeană Georgios Savvides.
Prin valorile promovate: profesionalism, eficiență și calitate, timp de 13 ani a reușit să cîștige un nume, să formeze o echipă constructivă și să colaboreze cu arhitecți, proiectanți recunoscuți în Republica Moldova.
Î.M.”Savvides Monark” S.R.L., fondator G. Savvides, reprezintă o corelație între calitate înaltă, prețuri avantajoase și satisfacerea necesităților clienților.
Un atu important al Investitorului companiei “Savvides Monark” S.R.L. în realizarea proiectelor imobileare îl constituie implimentarea tehnologiilor moderne și a materialelor prime de calitate ce ne permite să garantăm executarea unor lucrări de excepție cu rezistență garantată.
Georgios Savvides a realizat mai multe proiecte în Moldova. Succesul și calitatea incontestabilă a proiectelor finisate au fost asigurate de calitatea materialelor de construcție și de finisare, care în mare parte sunt importate direct de la producători, aliați de încredere ai companiei.

Bloc locativ – Chișinău, str. Anestiade, 3

Bloc locativ amplasat în mun. Chișinău, str. N. Anestiade, 3.

Dat în exploatare – 2008

Bloc locativ – Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 31

Bloc locativ cu garaje, amplasat în or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 31.

1 bloc, 3 scăro, 7 etaje, 120 apartamente.

Dat în exploatare – 2006

Bloc locativ social – Băcioi, str. Independenței, 44

Bloc locativ cu spații de menire socială.

Amplasat în mun. Chișinău, com. Băcioi, str. Independenței, 44

1 bloc, 2 scări, 5 etaje, 28 apartamente.

Dat în exploatare – 2013

Sector rezidențial, Nicosia

Primul proiect al dezvoltatorului Georgios Savvides și echipei sale este sectorul rezidențial Monarch Cottages în Nicosia, capitala Ciprului.

Monarch Eve, Nicosia

Un alt proiect ambițios care a reușit echipei este blocul Monarch Eve, cu un design modern și calitate premium.

Bloc locativ – Chișinău, str. Gr. Ureche,67

Noul COMPLEX “Savvides Monark” Vă propune o locuință modernă în CENTRUL ISTORIC al orașului, în bloc cu 100 apartamente, cu 1, 2, și 3 odăi, amplasat în str. Gr. Ureche,67.
Folosirea unor elemente deosebite în arhitectură ( coloane, balcoane), redau unicitate constricției din centrul istoric al orașului.